Maak een afspraak voor kennismaking per e-mail : info@apeiron-vitaal.nl

 

Agenda voor de interactieve avonden 2019-2020 én de cursus Gemmotherapie 2020:

 

                            

 • Lezing:          Bruce Lipton voor Dummies
 • Datum :         Zaterdag 14 december, van 14.00 – 16.00 uur
 • Plaatst :          Apeiron-Vitaal, Winkelveldstraat 5, Venlo
 • Deelname:      €25,= contant, incl.Reader, thee en lekkers 

 

Bruce Lipton is een buitengewoon deskundige Celbioloog uit Amerika.

Eveneens is hij een bijzonder inspirerende Meesterverteller, zoals in één van zijn filmpjes te zien en te horen is.

Hij deed en doet al zijn ontdekkingen via zijn nu al legendarische Electronenmicroscoop en rekent zo af met het idee dat zo’n beetje alles bepaald en geregeld wordt door het DNA in onze celkernen.

Integendeel: het DNA is maar zoiets als een kopieerapparaat van de informatie die wij van buitenaf inbrengen naar onze Celmembranen.

Eigenlijk vormen die Celmembranen het zeer vernuftige en intelligente systeem dat de microbiologische processen aanstuurt en daarom vervangt hij het woord celmembraan door een toepasselijk nieuw woord , namelijk ”het Celmembrein”.

In eerdere lezingen is dit in grote lijnen uit de doeken gedaan; “Deleten kan niet, Herschrijven WÉL”.

In eenvoudige bewoordingen wordt het nu meer verfijnd neergezet.

Nieuw is de cruciale rol die het Bladgroen of Chlorophyl in dit proces speelt.

Tevens komt er een nieuw en allesomvattend Voedingsplan, om je DNA optimaal positief te herschrijven, aan bod.

Dáár gaat het vooral om: je eigen programma’s herschrijven en ernstige ziektes voorkomen (of behandelen), alles interactief en perfect uitgewerkt op papier…

Hartelijk Welkom!

Henny W.M. Schopman & Herman Gommans

Opgave per e-mail: info@apeiron-vitaal.nl

 

 

Afbeeldingsresultaat voor knoppen van gemmo

 • Opleiding: Gemmotherapie
 • Datum :     Zaterdag 1 februari  en Zaterdag 21 maart 2020
 • Tijd:            9.30 uur- 17.00 uur
 • Plaatst :      Apeiron-Vitaal, Winkelveldstraat 5, Venlo
 • Deelname:  € 220,= met certificaat,  inclusief  smakelijke lunch

 

In deze twee-daagse opleiding leer je professioneel  en doelgericht te werken met de Gemmotincturen.

Gemmo is magisch. Het zijn de knoppen van bomen en heesters waarvan de Gemmotincturen worden gemaakt. Het werken hiermee is simpel en vraagt vooral goede uitleg van een ervaren docent. Herman Gommans is pionier op dit gebied en heeft ruime ervaring in de praktijk met het werken met Gemmo. Hij leert je de kneepjes van het vak.

Wil je je praktijk of salon uitbreiden door zelf te groeien en een mooie therapie aan te bieden? Dan is Gemmotherapie iets voor jou. Je gaat het gegarandeerd zelf ook gebruiken om mooi, vitaal en stralend te blijven.

Gemmotherapie is een duurzame en natuurlijke manier om te detoxen, om het lichaam en de geest te ondersteunen. De toepassingen van Gemmotherapie zijn eindeloos en kunnen naar persoonlijke voorkeur worden ingezet.

lees meer:

 

 

Afbeeldingsresultaat voor emoties in balans

 • Lezing :         “Emoties in balans”.
 • Datum :          Dinsdag 11 februari 2020 
 • Tijd:                 20.00-22.00 uur
 • Plaatst :           Apeiron-Vitaal, Winkelveldstraat 5, Venlo
 • Deelname:      €25,= contant, incl.Reader, thee en lekkers

 

 

 

 

Ons emotionele leven is als een rijk verfpalet vol heldere, donkere en lichte kleuren. De heldere kleuren staan voor vitaliteit, vrolijkheid, vreugde, gezelligheid en diep sprankelende lichtvoetigheid. Daar streven en verlangen we allemaal naar. Toch laat ieder schilderspalet ook donkere kleuren zien. Hoe intenser en donkerder, des te meer ervaren we ook gevoelens van zwaarte en als dit gaat overheersen zelfs een juk als van een molensteen.

Wat ervaar jij het meest als je ontstemd bent? Is het angst en onzekerheid, teleurstelling en verdriet, woede  en frustratie of is het meer somberte en zwaarmoedigheid? Of is het van alles door elkaar en heb jij wisselende stemmingen met diverse soorten gevoelens, emoties of zelfs ontladingen? Hoe kom je daar dan weer uit? Zeker als de zonnige zomer weer plaats gaat maken voor de vallende blaadjes van de herfst? Welke Medicinale Planten, Voedingsstrategieën en Speciale Oefeningen werken dan als een soort helende en heilzame pasteltinten?

Op deze septemberavond krijgen jullie deelnemers de beste Natuurgeneeskundige en Spirituele antwoorden en wordt afgesloten met een mooie meditatie om je energetisch op te schonen: je kunt met dit alles na deze avond meteen aan de slag!

Leer ook om je Emoties in Balans te brengen.

Hartelijk Welkom!

Henny W.M. Schopman & Herman Gommans

Opgave per e-mail: info@apeiron-vitaal.nl

 

 

 • Lezing :     “Heel je Hart”
 • Datum :     Dinsdag 28 januari 2020 
 • Tijd:            20.00-22.00 uur
 • Plaatst :      Apeiron-Vitaal, Winkelveldstraat 5, Venlo

Deelname:  €25,= contant, incl.Reader, thee en lekkers                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Leven met heel je hart en jouw passies en dromen verwezenlijken? Dat kan! Maak daartoe kennis met het Leefstijlprogramma om je Hart optimaal te verzorgen en heel te houden en zo je Leven te verbeteren. Leer duurzame keuzes maken die een goed gevoel en plezier geven, omdat ze naar je hart zijn. Dit programma is aan te bevelen voor iedereen die zijn Hart gezond en in topconditie wil houden. Overschrijf de ziekmakende genen die hier een rol bij spelen door in de geest van Bruce Lipton te werken aan de volgende vier belangrijke, essentiële Levensterreinen:

 1. Voeding en Kruiden

Goed en gezond eten met o.a. de juiste omega’s in de juiste verhouding. En gezonde Hartversterkers. En uiteraard de beste Kruiden voor Hart & Vaten.

 2.Stressmanagement

Een korte en helende oefening om je hart heel te maken en te houden door je stresspatroon in Vrede van en voor je hart te herschrijven.

3. Liefdevolle en Ondersteunende Relaties

Hoe kunnen we de helende kracht van liefde en intimiteit in ons leven vergroten? Zodat we daarna onze gezondheid, vreugde en betekenis in ons leven verhogen?

4.Yoga, Beweging en Meditatie

Opnieuw contact maken met die plek van vrede diep in ieder van ons.

Balans vinden en onze binnenwereld verkennen.

Door de toepassing van dit Leefstijlprogramma voor Hart & Vaten begin je je meteen beter te voelen. Je kunt dan met recht zeggen:

”Ik heel mijn hart en transformeer mijn leven!”

Hartelijk Welkom!

Henny W.M. Schopman & Herman Gommans

Opgave per e-mail: info@apeiron-vitaal.nl

 

 

2020 Voorjaar: 2 Lezingen over Bruce Lipton  

 

 • Lezing 1 :           ”Bruce Lipton, de Hippocrates van Nu”
 • Datum :               Dinsdag 10 maart, 20.00-22.00 uur 
 • Plaatst :               Apeiron-Vitaal, Winkelveldstraat 5, Venlo
 • Deelname:           €25,= contant, incl.Reader, thee en lekkers

 

 

Bruce Lipton toont aan dat wij allen ons eigen lot kunnen creëren, dat een gezond en gelukkig leven maakbaar is. In zijn boek ”De Biologie van de overtuiging” rekent hij feilloos af met het Darwinistische idee dat gezondheid en levensgeluk vooral afhangen van ’t DNA in onze celkernen. Lang hebben we gedacht dat de kwaliteit van dit voorgeprogrammeerde DNA voor het overgrote deel bepaalt hoe ons leven verloopt. Dat er als het ware niet aan de almacht van het DNA valt te ontkomen.

Echter: er is in iedere cel een veel intelligenter systeem aanwezig en de chromosomen, de dragers van het DNA, zijn slechts de uitvoerders van dat ingenieuze systeem. Feitelijk werkt dit systeem samen met alle micro-organismen in en rondom ons. Hoe deze samenwerking bevorderd kan worden, wordt in deze avond glashelder uit de doeken gedaan. Deze achtergrondinformatie is een geweldige opsteker om je leven nieuw elan en glans  te geven. Met meer succes en levensgeluk, dankzij een goede energie en gezondheid. Als je deze lezing, waarbij je tevens een prima samenvatting in een klapper ontvangt, al gevolgd hebt, kom dan ook naar Lezing 2 hieronder voor de toepassingen ervan.

 • Lezing 2 :  ”Bruce Lipton: herschrijf je eigen LEVEN in hoofdletters”
 • Datum :       Dinsdag 14 april van 20.00 – 22.00 uur 
 • Plaats :         Apeiron-Vitaal,  Winkelveldstraat 5,  5916 NX Venlo
 • Deelname:   €25,= contant, incl.Reader, thee en lekkers

 

 

Om je LEVEN echt in hoofdletters te herschrijven, heb je hele slimme tools nodig om al je vastgeroeste patronen te vervangen door frisse, nieuwe patronen, ideeën en mogelijkheden.

Deze gereedschappen vormen één geheel en je krijgt deze vanavond ineens mee.  Hiertoe bundelen Henny en ik ons beider krachten en zo ga je met deze drie concrete opties naar huis:

1.Een uniek Kruidenprogramma met bijbehorende Voedingsstrategie om vastgeroeste

overtuigingen en patronen om te buigen en transformeren.

2.De beste oefening om nieuwe patronen in werking te zetten en oude te overstijgen.

3.Een Meditatie voor verandering van een overtuiging.

Je kunt hier gelijk mee aan de slag en je zult de toepassingen snel ervaren.

Beide zeer hoogwaardige avonden kosten slechts Euro 25,= all-in.

Van harte welkom,

Herman en Henny

Opgave per e-mail : info@apeiron-vitaal.nl