ONDERSTEUNEND ANTI-KANKER PROGRAMMA

zonnebloem

“Wij zijn meester van ons lot”
dr.Bruce Lipton

Vrijwel iedereen heeft of krijgt met kanker te maken, het schrik-beeld van onze tijd. Bijna 40% van de Nederlanders sterft eraan en tel daar de mensen bij op die beter worden, dan krijgt pakweg de helft ermee te maken. En de andere helft telt vrijwel zeker minstens één zieke in de eigen kleine kring. Het is bij ons een absolute prioriteit om hier, altijd complememtair, iets aan te doen, zowel preventief als ter ondersteuning bij ziekte.

Homeopathische en Phytotherapeutische middelen staan daarbij naast mental coaching en een beter voedingspatroon voorop. Wij werken aan het herstel van de gezonde celdeling dankzij o.m. plantaardige remedies voor het repareren van de verstoringen in de reproductie van het DNA (epigenetica). Al onze middelen zijn zodanig bereid dat er geen ongewenste interactie is met de reguliere behandeling. Dit geldt ook voor onze natuurmedicatie ter ondersteuning van zowel chemo-, radio- en hormoontherapie.

Houd je levenskwaliteit hoog en benut al je extra kansen bij ons. Wij hebben inmiddels aan een aantal casussen succesvol meegewerkt!

Contact