Herman Gommans

HermanIk ben een allround Natuurgeneeskundig Therapeut en Counselor met veel ervaring en goede resultaten. Gespecialiseerd in Phytotherapie, Klassieke Homeopathie, Bach Bloemen Therapie en Voedingstherapie. Liefst gecombineerd tot hoogwaardige Natuurmedicatie die ik zelf samenstel. Een aantal van de gedynamiseerde kruidenmengsels staan in onze Webshop. Samen met Henny verzorgen wij al vele jaren kuurweken en kuurdagen.

Tevens ben ik gepassioneerd docent met een eigen 1-jarige basisopleiding in de Natuurgeneeskunde, inclusief Medische basis. Voor deze opleiding schreef ik in 2003 het boek “Inwijding in de Natuurgeneeskunst”. Ik verzorg lezingen, cursussen en trainingen voor bedrijven, therapeuten en particulieren.


Henny W.M. Schopman

SONY DSC

Achtergrond in mijn werk:

Klassiek Homeopaat, Natuurgeneeskundig- en Psycho-energetisch therapeut (Simonton methode), Voedingsdeskundige, Medische vakken 5-jarig regulier, Zijnsgerichte therapie (R.Assagioli). Samen met Herman verzorgen wij al vele jaren kuurweken en kuurdagen. Yoga+meditatie docent:  ZEN, Vipassana, Sivananda yoga. Deskundige op het gebied van Creatief Denken, Senior trainer persoonlijke ontwikkeling.