Detox KUURDAG ‘’Persoonlijke aandacht, pure verwennerij’’

Momenteel verzorgen wij een kuurdag op locatie van de deelnemers: wij komen naar je toe!

Herman en Henny bieden het hele jaar door een kuurdag aan voor 2 of 3 personen.

Jij bent bij ons in goede handen en mag rekenen op een ‘’speciale gast’’ – ervaring. Met een hoog gehalte aan wellness en weldaad. Deze dag is een cadeau aan jezelf en kan tevens de opmaat zijn naar een gezonder leven. Tevens de start op weg naar een beter lichaamsgewicht.

Een dag detoxen draagt bij aan het reinigen van je lichaam en is weldadig voor je geest.

De dag loopt van 10-16 uur en er wordt gestart met een welkoms-thee en wat lekkers.

Aansluitend start het kuurprogramma met de volgende behandelingen:

  • uitgebreide relaxerende lichaamsmassage
  • ontspanning met hotpacks
  • Kneipps voetwisselbad
  • reinigend en voedend gezichtsmasker
  • Kruidenthee, kuursnack en sapjes
  • Een heerlijke kuurlunch
  • Alles op jouw gewenste locatie (thuis) de hele dag helemaal verzorgd
  • Uitbreiding mogelijk voor voedingsconsult en het starten van ons 5*****sterren voedingsplan om heel prettig op een gezond gewicht te komen.

 

 

 

 

 

Onze vaste kuurgasten komen terug voor de fijne verzorging en behandelingen die nog weken doorwerken.

Ideaal voor ouderen en iedereen die graag wordt ontzorgd in het regelen en reizen.

Heb je interesse om een kuurweek bij ons te volgen?

Neem dan contact met ons op, we maken graag een afspraak met je voor een kuurdag bij je thuis.

Contact

 

 

 

De intensieve Kuur-week: Reinigingskuren maken je licht

Een nieuwe start maken, gewoon opnieuw beginnen. Dat spreekt van tijd tot tijd tot ieders verbeelding. Ballast van je af schudden en loslaten en weer lichtvoetig het leven tegemoet. Met lichte tred nieuwe uitdagingen aangaan. Overbodige kilo’s eraf, afvalstoffen opruimen en de minder gemakkelijke kwesties relativeren. Het leven weer met vreugde in je hart voelen stromen.

Mindful genieten voor lichaam en geest

 

 

 

 

 

 

 

Op deze basis verzorgen wij, Henny W.M. Schopman en Herman Gommans, samen al meer dan 20 jaar succesvol professionele Reinigingskuren. Wij hebben daarvoor meerdere soorten kuren samengesteld, allemaal zoals we ze zelf graag zouden willen volgen.

Wij bieden voor iedere deelnemer een Reinigingskuur op maat en dit is van oudsher de beste methode om in pakweg vier weken een blijvende verbetering van gezondheid, en zo nodig ook gewicht, op de rails te zetten. Twee weken gedegen voorbereiding thuis, een midweek intensief kuren op locatie, in een schitterend klooster in Steyl met persoonlijk afgestemde behandelingen, en anderhalve week opbouwen thuis. Onder deskundige begeleiding, gericht op jou en je persoonlijke situatie en vragen en Kuurdoelen.

De Voorbereiding thuis

De Voorbereiding begint twee weken vóór je Intensieve Kuur-week en na je aanmelding sturen we je een vragenlijst om tot een Persoonlijk Kuurdoel en Uitgekiend Plan van Aanpak te komen. De ingevulde vragenlijst stuur je terug. Het over en weer sturen kan digitaal of per post naar keuze.

Je gaat dan twee weken een Voedingsplan volgen dat bij jou en je kuurdoel past. Dit Voedingsplan zorgt voor een optimale ontzuring. Ook krijg je alvast adviezen om al aan je reiniging te beginnen en eveneens een op jou afgestemd bewegingsplan. Alles op maat uitgewerkt.

 De intensieve Kuur-week

 

 

 

 

 

 

 

Dit intensieve kuurprogramma is vooral gericht op een grondige Detox.

Weg met al dat afval en licht, warmte, ontspanning en zuivering ervoor in de plaats. Weg met de stress en de zorgen en nieuwe fitheid en energie ervoor terug.

Massage, scrub, ligbad, voetbad, thermopakkingen en gezichtsreiniging zorgen voor een tot 80% betere ontgifting, zo is wetenschappelijk aangetoond.

Iedere dag is er een yoga en ontspanning.

 

 

 

 

 

 

 

De Opbouw

Het hele Opbouwprogramma wordt op de donderdagmiddag van de midweek besproken en dat krijg je mee naar huis op papier. Om je mooie nieuwe start te verdiepen en zo meer glans te geven. En ook daarna geZONd je weg te vervolgen.

Datum

Je komt maandag tussen 10.00 en 11.00 aan en je vertrekt weer naar huis op donderdag om ongeveer 19.00 uur.    

De leiding en begeleiding van de gehele Kuur is in handen van Henny W.M.Schopman en Herman Gommans, beiden Natuurgeneeskundig Therapeut en Klassiek Homeopaat, opgeleid aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde en beiden met een zeer ruime ervaring in de Praktijk en in het begeleiden van Kuren. In binnen en buitenland.

Kuurinhoud

2 weken begeleiding met voedingsplan vooraf aan de kuur, Volpension tijdens de midweek in het klooster, 4 overnachtingen en een persoonlijk kuurprogramma met behandelingen tijdens verblijf,

1 week opbouwprogramma voeding voor na de kuur. In totaal ben je 4 weken bezig onder begeleiding om je lichaam grondig te reinigen.

Heb je interesse om een detox kuur bij ons te volgen?

Neem dan contact met ons op, we zullen je vragen graag beantwoorden.

Van Harte Welkom, bij ons ben je voor een verzorgde detoxkuur  in vertrouwde handen.                                       

Henny W.M.Schopman & Herman Gommans

Contact