7. WERKEN MET DE BIOTENSOR

De Biotensor is een antenne om eenvoudige metingen mee te verrichten. Is de persoon die je meet in harmonie of niet? Is hij of zij energetisch in balans of niet? En is er sprake van vervuiling of niet?

Ook is de Biotensor uitstekend in staat om voedingsmiddelen, supplementen, vitaminen en/of preparaten te testen. Welke zijn meer geschikt en welke zijn ongeschikt op dat moment? Als je b.v. twijfelt tussen twee Bachremedies, dan kan de Biotensor aangeven welke van die twee je het beste kunt geven of dat je ze voor die persoon beter beide kunt laten innemen. En ook de dosering: hoeveel druppels of tabletten en hoe vaak per dag? Dat kan b.v. van belang zijn voor gevoelige personen. Tevens is de Biotensor een belangrijk therapeutisch instrument om harmonie, balans en ontgifting te bewerkstelligen.

En ook om pijn te verlichten. Dat laatste heb ik sterk ervaren toen ik eind 2008 met een pijnlijke hernia te kampen kreeg. Onder andere de therapie die ik deed bij mezelf met de Biotensor voorkwam een vervelende operatie!

Omvang van de cursus: 1 dag – Cursusprijs: € 75,=

Totale pakket incl. cursus: € 100,=

  • Reader € 15,=
  • Energetische Beschermer € 10,= (ter voorkoming van het opnemen van spanningen)
  • Reader
  • Geen boeken nodig