REGUTROPHON

Ondersteunt de lichaamseigen regulerende functies van het Zenuwstelsel en het Hormoonstelsel.

Iedereen kent het liedje wel: ‘’Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, wij hebben ongelofelijke haast……!’’ En ook het gevoel van ‘’ik heb het toch zo druk’’ daarbij. We hebben er allemaal mee te maken: multitasking en infobesitas. Ons natuurlijke stressmechanisme probeert daarbij,  onder leiding van zenuwstelsel en hormoonstelsel, de balans en gulden middenweg intact te houden en te REGUleren. Regutrophon is daarbij de broodnodige ondersteuning.

bestellen

Overzicht van het Zenuw- en Hormoonstelsel:

zenuwstelsel

Valeriana officinalis (Echte Valeriaan)

Deze plant is één van de 45 planten die aanwezig is in Regutrophon.

echte-valeriaan

Werd al door Hippocrates gebruikt om het totale REGUlatiesysteem (zenuwstelsel én hormoonstelsel samen) te kalmeren. En deze plant is daarna ook door alle andere grote  Natuurgeneeskundigen gebruikt om de broodnodige rust te bewaren en bewaken.

Wetgeving biedt weinig ruimte om mensen goed te informeren over de werkzaamheid via de website, maar uitgebreide informatie geven op verzoek mag wel. Wil je meer weten over de gedynamiseerde kruidenmengsels? Stuur mij een mailtje via de contactpagina en stel je vraag. Ik zal deze zorgvuldig beantwoorden.