1. INWIJDING IN DE NATUURGENEESKUNST

De titel van deze cursus is gelijknamig aan mijn eerste boek, dat ik in 2013 schreef. Het hele basisconcept voor de Natuurgeneeskunst, to the point op papier gezet. De hele essentie ervan in een praktisch toepasbare vorm gegoten. Met onder meer de principes van de grote Natuurgeneeskundige Denkers, zoals Hippocrates, Galenus en Dr. Reckeweg. Glashelder uitgewerkt voor onze tijd en voor onze toekomst. Voor iedereen die de Natuurgeneeskunst een warm hart toedraagt een must en een uitkomst. Uitleg met passie!

Je leert in deze cursus hoe een optimaal Natuurgenezings-traject eruit ziet. Je krijgt een fantastisch alternatief voor de symptoombestrijding voorgeschoteld en leert hoe te werken vanuit de echte Natuurgeneeskundige Visie. Met een heel duidelijk protocol, een perfecte handleiding naar succesvol werken in de praktijk.

Inclusief een beproefde ontgiftingsmethode/drainage m.b.v. een effectief en veilig, homeopathisch verdund Kruidenmengsel met een alleszins haalbaar Voedingsplan voor onze tijd.

  • Omvang van de cursus: 5 dagen
  • Cursusprijs: € 375,=
  • Het boek ‘’Inwijding in de Natuurgeneeskunst’’ (in ordner)
  • In kleur: in herdruk              Zwart -wit: in herdruk

 

Contact