NATUURGENEESKUNST

Hippocrates

‘’Genees niet de ziekte, maar de zieke.’’
Hippocrates, Kos 460 v.Chr.

Deze prachtige grondregel van de Natuurgeneeskunst is nog steeds actueel. Alleen wordt het nu anders gezegd: géén symptoombestrijding, maar een behandelplan voor de hele mens. Daarbij zijn lichaam en geest één.

Je gaat dit zelf doen door opgehoopte afvalstoffen van de stofwisseling af te voeren en synchroon ook resten van stress en nog niet helemaal verwerkte emoties van b.v. minder prettige ervaringen los te laten.

Apeiron-Vitaal heeft hiervoor zelfmedicatie op kruidenbasis laten maken. Daarmee kan een snel herstel van de balans tot stand komen. Dankzij speciale bereiding veilig en efficiënt.

Bij voorbeeld voor een snelle boost van je immuno-balans bij ontstekingen en/of allergieën. Of voor een vlot herstel van je stressbalans, je energie en vitaliteit en je geestelijk evenwicht. Ook voor een nieuwe en krachtige balans van je vertering en stofwisseling. Of voor een optimaal evenwicht in je hele doorstromingssysteem van hart, vaten, bloed en lymfe.

Tevens zijn er prima kruidenmengsels voor het verlichten van alle mogelijke pijnen en ook middelen ter preventie van en ondersteuning bij kanker en ter verlichting bij chemotherapie en radiotherapie. Bij ons is werkelijk voor alles een kruidenmengsel gewassen en voorhanden.

Om de verdere en diepere verwerking van stress, minder prettige ervaringen en emoties te vergemakkelijken, kan zo nodig gebruik gemaakt worden van Bach Bloemen Remedies.

Een acuut consult duurt een half uur en is gericht op de aandoening van het moment. Een chronisch consult duurt een uur en is gericht op complexere problematiek van de langere termijn. Verdere uitleg aan de telefoon bij het maken van de afspraak. Vervolgconsulten zijn in de regel na een maand.

In alle gevallen krijg je 30 ml. op jou, je klachten en je situatie afgestemde tinctuur mee en eveneens persoonlijke voedings- en leefstijladviezen.

Contact