3.Hoe schrijf je je WEERSTAND met hoofdletters?

Hoe schrijf je je WEERSTAND met hoofdletters?

 

Je weerstand heeft door het hele jaar heen heel wat te duchten. Niet alleen van allerlei ziekteverwekkende indringers die op de loer liggen, maar  ook van overprikkelende stoffen, electrosmog en allerlei vormen van straling. Voeg daar nog wat infobesitas, werkdruk en multi-tasking-stress, mogelijke negativiteit en slecht nieuws aan toe en het is duidelijk dat onze weerstand voortdurend onder hoge druk staat. En steeds vaker op het punt dreigt te komen van er dan maar de brui aan te geven. Met als gevolg steeds meer acute en chronische infecties of juist allergieën dan wel auto-immuunziekten. Veel mensen hebben zelfs combinaties hiervan: hun weerstand is totaal uit zijn natuurlijke balans en reageert op het ene punt te zwak en op het andere overprikkeld en krampachtig.

 

Het is ook duidelijk dat dit niet meer met een vitamine C-kuurtje e.d. is op te lossen.

En zwaardere reguliere medicatie is ook niet iets om vrolijk van te worden.

Van de andere kant kunnen we de veelgeplaagde weerstand ook niet aan zijn lot overlaten.

 

Om tot een werkbaar alternatief te komen, kan best eerst de vraag worden beantwoord waartegen je jezelf wilt beschermen? En hoe kun je jouw  weerstand een compleet pakket aanbieden voor tijdelijke ondersteuning?

Inderdaad, TIJDELIJK, want de echte Natuurgeneeskunst brengt je altijd weer terug naar het punt dat je de Natuurlijke Medicatie kunt afbouwen.

 

Het antwoord is dit: ‘’Voor alles is een Kruid gewassen’’, maar er moet onmiddellijk aan toegevoegd worden: ‘’Geen één plant kan alles alleen!’’ Dan kom je uit op een deskundig samengestelde Kruidencompositie die alles in zich heeft: de beste planten die het Verdedigingsmechanisme weerbaar helpen maken tegen zowel virussen als ricketsia, bacteriën, parasieten, schimmels en ook wormen. Al deze indringers zijn altijd in de buurt en de goed gesupporte weerstand houdt ze netjes buiten de deur. Daarnaast ook de Paasbeste heilzame planten tegen alle hierboven genoemde energetische vervuiling en tevens de beste kruiden om te voorkomen dat het verdedigingsmechanisme allergisch en overprikkeld reageert.

 

Het gaat dus niet meer om het opvoeren of afzwakken van de weerstand, maar om deze terug in balans te brengen en te reguleren.

Je kunt zo in pakweg drie maanden je WEERSTAND in hoofdletters gaan schrijven.

Het gaat dus om een totale, holistische ‘’boost’’ voor je weerstand.

Door de planten tot een juiste vorm te verdunnen en mengen ontstaat ‘n veilig composé dat in tegenstelling tot de meeste andere producten GÉÉN interacties heeft met eventueel gebruikte reguliere en andere medicatie.

Tevens is de kruidencombinatie veilig volgens de richtlijnen van de Warenwet voor Kruiden.

 

Ter illustratie een testimonium van Ria (53 jaar) :

 

‘’Onlangs had ik te maken met een vervelende en pijnlijke infectie in mijn darm. Het was, naast de vervelende fibromyalgie en de hooikoortsaanvallen die ik altijd heb in het voorjaar een beetje te veel van het goede. Ik kreeg antibiotica naast het hooikoortsmiddel en de pijnstillers die ik al gebruikte. Helaas had ik geen verlichting van al mijn klachten en de specialist overwoog een darmoperatie, eventueel met nog sterkere antiobiotica. Ten einde raad maakte ik een spoedafspraak bij Apeiron-Vitaal. Ik ging een acuut homeopathisch middel en een kruidentinctuur, om mijn weerstand in balans te brengen, innemen. Veilig naast de medicatie die ik nog aan het opmaken was. Binnen een week kon ik de inmiddels geplande operatie afzeggen en waren ook de zwaardere antibiotica niet meer nodig. De week erop kon ik ook met het hooikoortsmiddel stoppen en ik neem nu nog maar zelden een pijnstiller. En van mijn vakantie op Kos heb ik intens genoten.’’

 

 

Hoe kom je aan dit complete kruidenpreparaat?

 

  1. Wie een consult boekt, kan het er zonder meerkosten bij krijgen.
  2. Het product kan bij ons betrokken worden door deelnemers aan één van de volgende cursussen:

 

  • De 1-jarige basisopleiding tot Natuurgeneeskundig Therapeut

               (start vrijdag 9 januari 2015).

  • De cursus ‘’Vitaal met Kruidengeneeskunst I’’ (najaar 2014 :   op de maandagen 22/9, 6/10, 27/10, 10/11, 24/11 en 8/12, telkens van 19.15 – 21.30 uur);

             aangezien er heel veel is veranderd m.b.t. de Kruidengeneeskunst en de gebruikte planten in de afgelopen jaren ,  

             bevelen wij deze cursus tevens aan als Nascholing voor oud-cursisten.

 

Tijdens deze cursussen is er tevens een uitgebreide uitleg over dit schitterende panacee voor de weerstand, op papier uitgewerkt en tevens met ons vernieuwde Voedingsplan voor de optimale Weerstand, ook op papier.

Zie verder voor deze cursussen : www.apeiron-vitaal.nl

 

Vragen en Reacties naar aanleiding van dit artikel per

 

*     E-mail      :      info@apeiron-vitaal.nl

       of

*     Telefoon    :      077 – 382 99 34 of 06 – 48 25 46 50