2. Phytotherapie (Kruidengeneeskunst)

Phytotherapie (Kruidengeneeskunst) is zo’n beetje de oudste Natuurgeneeswijze. Hier krijg je in zes dagen een gedegen inleiding vol oude en nieuwe wijsheden en wetenswaardigheden uit de groene, betoverende plantenwereld. Van de inhoud en de werking van geneeskrachtige planten tot en met de bereiding van de lekkerste kruidentheeën. Voor optimale energie, reiniging, weerstand, verzorging en ontspanning. Met een aangename toast gedronken: ‘’Gezondheid’’, letterlijk en figuurlijk, goed voor het gehele menselijke organisme en ook voor de geest. Als je ook verlangt naar een gezonde geest in een gezond lichaam.

Je leert werken met hoogwaardige Kruidenmengsels ter ondersteuning van de Hele Mens. Omwille van een de diepe en veilige werking zijn deze mengsels homeopathisch bereid (gedynamiseerd of gepotentieerd). Niet alleen gezonde personen, maar ook mensen met klachten en andere nood verlangen naar een optimale ondersteuning.

Leer hier alle kneepjes van het succesvol werken met planten en verbaas je ook over de mogelijkheden. Wil je ook genieten van de bijzondere werking van geneeskrachtige en voedzame planten, doe dan mee!

  • Omvang van de cursus: 6 dagen (zie agenda)
  • Cursusprijs: € 450,= (met uitwerkingen op papier)
  • Studieboek: Groot Handboek geneeskrachtige Planten Dr. Geert Verhelst 11e druk