IMMUTROPHON

Ondersteunt het lichaamseigen Immuunsysteem.

Ons Immuunsysteem heeft het hele jaar door heel wat in het werk te stellen om onze Natuurlijke Weerstand telkens weer tot stand te brengen. We worden immers voortdurend blootgesteld aan weer en wind, nare indringers en een heleboel andere invloeden van buiten af. Krachtige ondersteuning met dit gedynamiseerde kruidenmengsel Immutrophon zorgt voor een gedegen actieplan. Om de natuurlijke werking en balans van dat Immuunsysteem in stand te houden. Dit systeem mag niet te zwak en ook niet te heftig werken. Voor optimale ondersteuning en stimulans van onze Natuurlijke Verdediging. Wat er ook gebeurt.

bestellen

Overzicht van het Immuunsysteem:

immuunsysteem-20-10

Zwarte Bes (Ribes nigrum)

Deze plant is één van de 45 planten die aanwezig is in Immutrophon.

zwarte-bes-20-10
De Zwarte Bes werd vroeger de “struik der duizend deugden” genoemd. Daarbij speelde altijd al het begrip “Weerstand” de hoofdrol. Veel gebruikt in Duitse Kuuroorden en in de Middeleeuwen in de Bedevaartsplaats Kevelaer, naast de Gebedsgenezing, in de strijd tegen het Inferno van de Pest.

Wetgeving biedt weinig ruimte om mensen goed te informeren over de werkzaamheid via de website, maar uitgebreide informatie geven op verzoek mag wel. Wil je meer weten over de gedynamiseerde kruidenmengsels? Stuur mij een mailtje via de contactpagina en stel je vraag. Ik zal deze zorgvuldig beantwoorden.