INFORMATIE OVER ALLE CURSUSSEN

1. Cursussen voor iedereen

Volg net als veel anderen ook een cursus bij ons en ervaar zelf gericht de aangename en heilzame werking ervan. Voor jezelf en, als je wilt, ook om anderen te helpen. De hier beschreven cursussen zijn voor iedereen. Ze zijn toegankelijk voor alle geïnteresseerde en gemotiveerde deelnemers. Al deze cursussen zijn ook geschikt en boeiend voor therapeuten en coaches die graag iets bij willen leren. De prijsstelling van deze cursussen is bijzonder gunstig : onze cursussen kosten €75,= per dag per persoon, de kruidenthee is van het huis.

De data van de cursussen die gaan starten, komen steeds op de ‘’Agenda’’ van deze website. Ook kun je een hier genoemde cursus aanvragen en de data zijn dan in overleg.

Alle cursusdagen zijn van 10.00 – 14.30 uur.

adres: Apeiron-Vitaal Winkelveldstraat 5,  Venlo

Overzicht Cursussen voor iedereen:

 1. Inwijding in de Natuurgeneeskunst
 2. Phytotherapie
 3. Vier Temperamentenleer
 4. Astro Temperamenten Levenshoroscoop
 5. Bach Bloemen Therapie
 6. Natuurvoedingscoach
 7. Werken met de Biotensor
 8. Acute Homeopathie
 9. De 27 Schüsslerzouten
 10. Gemmotherapie
 11. Hildegard von Bingen

zon bladeren

2. Cursussen voor Apeironisten

Speciaal voor afgestudeerde Apeironisten zijn er nog twee extra cursussen.

Voor deze beide cursussen dien je eerst het vak Vier Temperamentenleer met succes gevolgd te hebben. Voor ‘’Bach Remedies bij de Vier Temperamenten’’ ook de basiscursus over de Bach Bloemen Therapie.

Ook de prijsstelling van deze beide cursussen is bijzonder gunstig : beide ook slechts Euro 75,= per dag per persoon, inclusief BTW, thee en water. Bij deze twee cursussen krijg je bovendien een overzichtelijke reader zonder meerprijs.

Na afloop ontvang je een mooi certificaat.

De data van de cursussen die gaan starten, komen steeds op de ‘’Agenda’’ van deze website. Ook kun je een hier genoemde cursus aanvragen en de data zijn dan in overleg. Alle cursusdagen zijn van 10.00 – 14.30 uur.

 Overzicht Cursussen voor Apeironisten:

 1. Bach Remedies bij de Vier Temperamenten
 2. Edelstenen bij de Vier Temperamenten