5. Van Stresseren(d) naar Inspireren(d)

Heb je ook de ervaring dat je jouw vakantiegevoel steeds sneller weer kwijt bent? Heb jij ook dat je na een periode van uitrusten steeds sneller al weer aan de volgende vakantie toe bent? Dat je die ontspanning weer meer mee zou willen nemen in de periode erna? Lees dan verder en ik vertel je hoe!

Het toverwoord bij de oplossing is INSPIRATIE. Dat klinkt heel gemakkelijk en dat is het ook, mits je de goede instelling en volgorde ervoor hanteert. Veel mensen zeggen: ‘’Als ik eerst meer energie krijg, dan ga ik zeker iets inspirerends doen!’’ Vaak met het resultaat dat er niets van terecht komt. Dat van het uitstel afstel komt. Ze lopen op hun tenen en er verandert niets. Ze komen niet verder dan overleven van weekend naar weekend tot de eerstvolgende vakantie enzovoort.

Hoe dan wel? Heel eenvoudig: ga eerst iets doen dat jou inspireert en zorg dat je daarmee ook weer anderen inspireert. Maak daar een belangrijk doel van en je creëert een fantastische katalysator voor ‘n blijvend nieuw gevoel.

Je gaat je licht opsteken met het doel om dat licht door te geven aan de ander. Maak de ander blij met datgene waar je zelf zo’n goed gevoel van krijgt. Je ervaart dat er geen grotere bron van energie is als deze. Je neemt je voor om anderen te inspireren met iets moois en je krijgt een ongekende energie en voldoening van jouw doorgeeffunctie. Je wordt van consument tot producent. Je wordt van verbruiker van energie tot een soort leverancier ervan en wat je zaait, oogst je zelf ook royaal.

Wat zou je hiervoor kunnen kiezen? Antwoord: alles wat jou en je deelgenoten vreugde in het hart schenkt, is meer dan prima!

Zoek je ‘’toevallig’’ hele mooie dingen uit de natuur, kijk dan eens naar onze ‘’INSPIRATIECURSUSSEN’’. Je vindt daar zowel Starterscursussen  als Vervolgcursussen. In totaal 15 en je kunt ze zowel in groepjes als individueel doen. Allemaal op basis van een hoge inspiratie voor jezelf én je aanstaande toehoorders. Of zoek je eerder een zeer inspirerende en weldadige vorm van  ‘’YOGA’’?

Je wordt maximaal geïnspireerd door te inspireren. Wacht niet tot je er de energie voor hebt, doe het NU en je krijgt alle energie die je wenst!

Kirlian blad

 

Kylian foto