17. Een nieuw jaar vol INSPIRATIE….2017

Voor velen van jullie zijn Kerstmis en Oud op Nieuw meer dan alleen gezellige feestdagen. Ze vormen ook de opmaat voor een nieuw begin. Een frisse start vol goede voornemens. Daarvoor is 2017 een uitermate geschikt jaar. Numerologisch is het een jaar in ‘t teken van Zon en Maan. Het getal ‘’1’’ is ‘n echt zonnegetal dat staat voor Inspiratie. De ‘’2’’ en de ‘’7’’ zijn typische maangetallen. Daarbij staat de ‘’2’’ voor het ontvangen van het zonlicht, terwijl de ‘’7’’ zorgt voor het doorgeven daarvan. Wanneer jij de optelsom maakt voor 2017, dan krijg jij 2+0+1+7 = 10. Dan houd jij over: 1 + 0 = 1 en dat is nogmaals datzelfde inspiratiegetal van de zon, ‘n bijzonder krachtig eindgetal voor dit komende jaar. Kortom: een jaar met heel veel inspiratie en ook met de power om het op te pakken en door te geven. Zuivere samenwerking tussen Zon en Maan aan het inspiratie-firmament!

Daarom wensen wij jullie veel meer dan alleen mooie en gezellige feestdagen toe: vooral ook ‘n heel geïnspireerd en inspirerend 2017!

Ook voor ons zal 2017 een heel bijzonder jaar worden:

Met de start van een nieuwe webwinkel voor 16 Homeopathisch verdunde Top Kruidenmengsels voor Zelfmedicatie. Zie onze site: www.apeiron-vitaal.nl onder het kopje WEBWINKEL

Kostprijs middelen : Euro 27,50 per flacon. Afhalen Euro 25,= per flacon.

  • Onze geheel vernieuwde cursussen met diploma of certificaat en de mogelijkheid om af te studeren als ‘Natuurgeneeskundig Specialist’:

zie hiervoor ook de site onder het kopje AGENDA.